/* Alleen de nieuwe GEO-content; de gekopieerde Master Shell v4 is ongewijzigd. */
#content{padding-bottom:56px}#content :is(h1,h2,h3,p,figure,dl){margin-top:0}#content h2{font-size:clamp(32px,3.2vw,46px);margin-bottom:16px}#content h3{margin-bottom:10px}#content p{max-width:68ch}#content :is(section,details){scroll-margin-top:24px}#content a:focus-visible,#content button:focus-visible,#content summary:focus-visible{outline:3px solid #5c603a;outline-offset:4px}#content [id]{scroll-margin-bottom:90px}
.geo-meta{display:flex;flex-wrap:wrap;gap:4px 20px;justify-content:space-between;padding-block:14px;color:#646255;font-size:10px;letter-spacing:.09em}.geo-breadcrumb ol{display:flex;flex-wrap:wrap;gap:4px 10px;list-style:none;padding:0;margin:12px 0 20px;font-size:13px;color:#646255}.geo-breadcrumb li:not(:last-child)::after{content:'›';margin-left:10px;color:#a17626}.geo-breadcrumb [aria-current]{color:#2e2e2a}
.geo-hero{position:relative;display:grid;grid-template-columns:minmax(0,1fr);background:#f1eee6;border:1px solid #e7e0cf;border-radius:20px;overflow:hidden}.geo-hero-copy{position:relative;z-index:1;padding:28px 22px 30px}.geo-kicker{display:block;color:#5c603a;font-size:11px;line-height:1.5;font-weight:700;letter-spacing:.12em;text-transform:uppercase;margin-bottom:12px}.geo-hero h1{font-size:76px;color:#4d4835;margin:0 0 10px;letter-spacing:.01em}.geo-lead{font-size:20px;line-height:1.5;margin-bottom:16px}.geo-hero-copy>p:not(.geo-lead){font-size:15px;color:#514f44;margin-bottom:24px}.geo-hero-actions{display:flex;flex-wrap:wrap;align-items:center;gap:10px 18px}.geo-favorite{display:inline-flex;align-items:center;gap:8px;border:0;background:transparent;min-height:44px;padding:8px 0;color:#5c603a;font-size:13px!important}.geo-favorite[aria-pressed=true] .bb-icon{fill:#e4dcc8}.geo-hero-photo{position:relative;margin:0;min-width:0;min-height:220px}.geo-hero-photo picture{display:block;height:100%}.geo-hero-photo picture>img{display:block;object-fit:cover;object-position:60% 45%;width:100%;height:260px}.geo-hero-photo figcaption{position:absolute;bottom:10px;right:10px;left:10px;text-align:right;font-size:10px;line-height:1.5;color:white}.geo-hero-photo figcaption a{display:inline-block;padding:5px 9px;border-radius:6px;background:#292c22dd}.geo-photo-label{position:absolute;left:12px;top:12px;display:flex;align-items:center;gap:7px;padding:5px 10px;border-radius:8px;font-size:11px;background:#f8f6f4f2;color:#2e2e2a}.geo-photo-label>img{width:24px!important;height:24px!important;object-fit:contain!important}
.geo-jump{display:flex;flex-wrap:wrap;align-items:center;gap:0 10px;padding:14px 4px;border-bottom:1px solid #ddd3bd;margin-top:16px}.geo-jump strong{width:100%;font-size:12px;color:#646255;padding:0 8px}.geo-jump a{display:inline-flex;align-items:center;min-height:44px;padding:8px;font-size:13px;color:#5c603a!important}.geo-jump a:hover{background:#f1eee6;border-radius:8px}.geo-body{max-width:1600px}.geo-section{margin-top:40px}.geo-overview{display:grid;gap:20px}.geo-overview>div>p{margin-bottom:0;color:#514f44}.geo-facts{display:grid;grid-template-columns:1fr 1fr;gap:0;margin:0;border:1px solid #e0d7c4;border-radius:16px;background:#fffdf9;overflow:hidden}.geo-facts>div{padding:18px;border-right:1px solid #e7e0cf}.geo-facts>div:last-child{grid-column:1/-1;border-top:1px solid #e7e0cf;border-right:0}.geo-facts>div:nth-child(2){border-right:0}.geo-facts dt{display:flex;align-items:center;gap:6px;font-size:12px;color:#646255}.geo-facts dt .bb-icon{width:20px;height:20px;color:#5c603a}.geo-facts dd{font-family:Georgia,serif;font-size:30px;line-height:1.2;margin:10px 0 0}.geo-facts dd small{font:14px LatoWeb,Arial,sans-serif}.geo-facts .geo-fact-name{font:700 18px/1.5 LatoWeb,Arial,sans-serif}
.geo-quiet{position:relative;display:flex;gap:18px;align-items:flex-start;border:1px solid #ddd3bd;border-radius:18px;background:#f1eee6;padding:24px 20px;overflow:hidden}.geo-quiet-symbol{display:grid;place-items:center;width:44px;height:44px;flex:none;color:#8a681f}.geo-quiet-symbol .bb-icon{width:40px;height:40px}.geo-quiet>div:nth-child(2){position:relative;z-index:1;min-width:0}.geo-quiet h2{font-size:30px!important;margin-bottom:12px!important}.geo-quiet p{font-size:14px;color:#514f44;margin-bottom:12px}.geo-quiet .geo-kicker{margin-bottom:6px}.geo-decoration{position:absolute;right:20px;bottom:18px;width:92px;height:92px;opacity:.12;pointer-events:none}.geo-quiet details{max-width:65ch}#content summary{cursor:pointer;min-height:44px;align-content:center;color:#5c603a;font-size:13px;font-weight:700;list-style-position:inside}#content details[open]>summary{margin-bottom:10px}#content details p{font-size:13px;color:#646255;line-height:1.65}
.geo-section-heading{display:flex;align-items:flex-end;flex-wrap:wrap;justify-content:space-between;gap:8px 16px;margin-bottom:18px}.geo-section-heading h2{margin-bottom:0!important}.geo-section-heading .geo-kicker{margin-bottom:6px}.geo-count{font-size:12px;color:#646255;padding:8px 0}.geo-lift-grid{display:grid;grid-template-columns:minmax(0,1fr);gap:20px}.geo-lift-card{border:1px solid #e0d7c4;border-radius:18px;overflow:hidden;background:#fffdf9;display:flex;flex-direction:column;min-width:0}.geo-lift-card figure{position:relative;margin:0;height:190px;background:#e9e6d9}.geo-lift-card figure>img{display:block;width:100%;height:100%;object-fit:cover;object-position:60% 50%}.geo-lift-card figcaption{position:absolute;right:9px;bottom:7px;font-size:10px;padding:3px 7px;border-radius:5px;background:#292c22dc;color:white}.geo-lift-copy{padding:22px;display:flex;flex-direction:column;flex:1}.geo-lift-copy .geo-kicker{font-size:10px;margin-bottom:7px}.geo-lift-copy h3{font:700 25px/1.25 LatoWeb,Arial,sans-serif}.geo-lift-copy>p{font-size:14px;color:#646255;margin-bottom:20px;min-height:44px}.geo-lift-facts{display:grid;grid-template-columns:1fr 1fr;margin:0 0 18px!important;padding-bottom:18px;border-bottom:1px solid #e7e0cf;gap:12px}.geo-lift-facts dt{font-size:11px;color:#646255}.geo-lift-facts dd{font-size:17px;font-weight:700;margin:4px 0 0}.geo-text-action{display:inline-flex;justify-content:space-between;align-items:center;gap:12px;width:100%;min-height:44px;border:0;background:transparent;padding:5px 0;color:#5c603a!important;font-size:14px!important;font-weight:700!important;margin-top:auto}.geo-note{font-size:12px;color:#646255;margin-block:12px 0}.geo-section-intro{font-size:14px;color:#646255;margin-bottom:20px}
.geo-practical-grid{display:grid;gap:16px}.geo-practical-card{display:flex;align-items:flex-start;gap:16px;background:#fffdf9;border:1px solid #e0d7c4;padding:22px;border-radius:16px;min-width:0}.geo-practical-card>div{min-width:0}.geo-practical-card h3{font-size:17px;margin-bottom:8px!important}.geo-practical-card p{font-size:14px;color:#514f44;margin-bottom:10px}.geo-practical-card p strong{font-weight:400}.geo-round-icon{display:grid;place-items:center;width:40px;height:40px;border-radius:50%;color:#5c603a;background:#f1eee6;flex:none}.geo-subtle{display:block;font-size:12px;color:#646255;margin-bottom:8px}.geo-location{display:grid;gap:24px;border-top:1px solid #e0d7c4;padding-top:36px}.geo-location>div>p{color:#514f44;font-size:15px}.geo-hierarchy{display:flex;flex-wrap:wrap;gap:6px 12px;list-style:none;padding:0;margin:20px 0 24px;font-size:13px;color:#5c603a}.geo-hierarchy li:not(:last-child)::after{content:'›';margin-left:12px;color:#a17626}.geo-location .geo-note{font-size:12px!important}.geo-location-visual{position:relative;display:flex;flex-direction:column;align-items:center;justify-content:center;background:#f1eee6;border:1px solid #e0d7c4;border-radius:18px;min-height:250px;gap:14px;padding:20px;text-align:center}.geo-location-visual>.bb-icon{width:42px;height:42px;color:#7a743e}.geo-location-visual>strong{font:700 40px/1.15 Yanone,'Arial Narrow',sans-serif}.geo-location-visual>span{font-size:13px;color:#646255}.geo-location-visual>small{font-size:11px;color:#646255}.geo-location-visual>img{position:absolute;right:20px;bottom:15px;opacity:.16}.geo-more{display:flex;align-items:flex-start;flex-direction:column;gap:20px;background:#eeede2;border:1px solid #dcd5be;border-radius:18px;padding:28px 24px}.geo-more p{font-size:15px;margin-bottom:0}.geo-more .geo-kicker{margin-bottom:7px}.geo-more h2{margin-bottom:10px!important}.geo-more .bb-button{flex:none}.geo-sources{margin-top:32px;padding-top:18px;border-top:1px solid #e0d7c4}.geo-sources>div{padding:12px 0;max-width:90ch}.geo-sources a{text-decoration:underline!important}.geo-sources p{overflow-wrap:anywhere}
.geo-unavailable{padding-block:60px;min-height:500px}.geo-unavailable h1{font-size:48px;max-width:800px}.geo-unavailable p{max-width:70ch}.geo-context-label{font-weight:700;color:#5c603a}.geo-layout-warning{padding:12px 16px;border:1px solid #a17626;border-radius:10px;background:#f1eee6;font-size:11px;display:flex;align-items:center;flex-wrap:wrap;justify-content:space-between;gap:8px}.geo-layout-warning button{min-height:44px;background:transparent;border:0;text-decoration:underline}.geo-layout-warning strong{font-size:10px;letter-spacing:.04em}#geo-dialog{width:min(calc(100% - 32px),650px);max-height:calc(100dvh - 48px);border:1px solid #d7c9ad;border-radius:20px;background:#f8f6f4;color:#2e2e2a;padding:24px;overflow-y:auto}#geo-dialog::backdrop{background:#2e2e2a80}#geo-dialog .bb-dialog-heading{align-items:flex-start}#geo-dialog h2{font-size:32px}#geo-dialog-body p{font-size:15px}#geo-dialog a{text-decoration:underline}html:has(#geo-dialog[open]){overflow:hidden}
@media(min-width:600px){.geo-hero-copy{padding:36px}.geo-hero h1{font-size:88px}.geo-hero-photo picture>img{height:360px}.geo-facts{grid-template-columns:1fr 1fr 1.3fr}.geo-facts>div:last-child{grid-column:auto;border-top:0}.geo-facts>div:nth-child(2){border-right:1px solid #e7e0cf}.geo-jump strong{width:auto}.geo-lift-grid{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr))}.geo-lift-card figure{height:210px}.geo-practical-grid{grid-template-columns:repeat(2,minmax(0,1fr))}.geo-practical-card:last-child{grid-column:1/-1}.geo-quiet{padding:28px;gap:24px}.geo-quiet-symbol{border:1px solid #a17626;border-radius:50%;width:90px;height:90px;background:#fffdf9}.geo-quiet-symbol .bb-icon{width:52px;height:52px}.geo-quiet h2{font-size:36px!important}.geo-quiet p{font-size:15px}.geo-section{margin-top:48px}.geo-jump{gap:0 16px}.geo-more{padding:32px}}
@media(min-width:900px){.geo-hero{grid-template-columns:minmax(0,.9fr) minmax(0,1.1fr);min-height:460px}.geo-hero-copy{padding:44px 36px;align-self:center}.geo-hero h1{font-size:102px}.geo-hero-photo picture>img{height:100%;position:absolute;inset:0;object-position:58% 48%}.geo-hero-photo::after{content:'';position:absolute;pointer-events:none;inset:0;background:linear-gradient(90deg,#f1eee6 0%,#f1eee600 16%)}.geo-hero-photo figcaption,.geo-hero-photo .geo-photo-label{z-index:2}.geo-hero-actions{gap:12px}.geo-hero-copy .bb-button{font-size:14px;padding-inline:18px}.geo-overview{grid-template-columns:1fr 1fr;align-items:center;gap:40px}.geo-facts>div{padding:20px}.geo-practical-grid{grid-template-columns:repeat(3,minmax(0,1fr))}.geo-practical-card:last-child{grid-column:auto}.geo-practical-card{padding:24px 20px;gap:14px}.geo-location{grid-template-columns:1.1fr .9fr;gap:60px}.geo-quiet{padding:28px 36px;align-items:center}.geo-quiet>div:nth-child(2){max-width:1000px}.geo-decoration{width:110px;height:110px;right:36px}.geo-more{flex-direction:row;justify-content:space-between;align-items:center;gap:40px}.geo-jump{margin-top:18px;padding-block:12px}.geo-body{padding:0 26px}.geo-meta{font-size:11px}.geo-breadcrumb ol{font-size:13px}.geo-lift-card figure{height:250px}}
@media(min-width:1200px){.geo-hero-copy{padding:48px}.geo-lead{font-size:24px}.geo-hero-copy>p:not(.geo-lead){font-size:16px}.geo-hero{min-height:490px}.geo-lift-card{display:grid;grid-template-columns:.9fr 1.1fr}.geo-lift-card figure{height:100%;min-height:300px}.geo-lift-copy{padding:26px}.geo-lift-copy h3{font-size:25px}.geo-facts dd{font-size:34px}.geo-body{padding-inline:40px}.geo-overview{gap:64px}.geo-section{margin-top:56px}}
@media(max-width:380px){.geo-hero-copy{padding:24px 20px}.geo-hero h1{font-size:68px}.geo-hero-copy .bb-button{padding-inline:16px;font-size:14px}.geo-quiet{display:block}.geo-quiet-symbol{float:right;margin-left:8px}.geo-quiet h2{font-size:28px!important}.geo-practical-card{padding:20px 16px}.geo-jump{gap:0 5px}.geo-jump a{font-size:12px}.geo-map-link{font-size:14px;padding-inline:16px}.geo-lift-copy h3{font-size:23px}.geo-layout-warning{padding:12px}.geo-unavailable h1{font-size:40px}}
.geo-facts dd{font-family:LatoWeb,Arial,sans-serif;font-weight:700}
@media(prefers-reduced-motion:reduce){#content *{scroll-behavior:auto!important;transition:none!important;animation:none!important}}
